Právě se nacházíte:

Discount City Cards

Každý návštěvník, který přijíždí do Karlových Varů na pobyt či nákupy, jistě přemýšlí, jaká místa jsou pro něj nejzajímavější, která by chtěl navštívit, kde by se mohl dobře najíst, jak by mohl využít nabídku wellness a kosmetických služeb, kam se vydat na nákupy.

Zajímavým průvodcem se v letošním roce staly slevové karty Discount City Cards, které turistům tuto cestu usnadňují a ještě veškeré nákupy zboží a služeb zvýhodní.

Discount City Cards je blok 16 šeků, přičemž každý z nich odkazuje na jinou firmu nabízející své služby, či produkty. Karty obsahují nejen popis služeb, ale zároveň bonus, který turista obdrží v případě návštěvy inzerenta. Vzhledem k formátu A5 jsou také velmi dobře skladné a lze je kdykoliv mít u sebe při procházkách Karlovými Vary a následně využívat. Vše funguje velice jednoduše. Turista navštíví firmu, která je v programu zapojena, při nákupu služby, či zboží, kartu odtrhne a uplatní slevu na šeku uvedenou.

Discount city Cards jsou distribuovány zdarma všem hostům přijíždějícím do vybraných hotelů, jež byly do projektu zapojeny. Jmenovitě jde o hotely Thermal, Imperial, Richmond a Art hotel Royal Golf. Vzhledem k podpoře města Karlovy Vary jsou DCC také distribuovány na všech pobočkách Infocentra KV.

Discount City Cards jsou nejen pomocníkem při nákupu zboží a služeb v Karlových Varech, ale zároveň milým dárkem hotelu, do kterého host přijede na pobyt.

www.karlovyvary.cz